Het seizoen werd afgesloten met tal van optredens.
Het seizoen werd afgesloten met tal van optredens. Foto:

Harmonie sluit seizoen af

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht heeft de afgelopen maand zichzelf meerdere keren aan de Barendrechtse inwoners gepresenteerd.

Na anderhalf jaar voorbereiding stond de hele vereniging op het podium bij het Mega Jubileumconcert in de Driesprong vanwege het 100-jarig bestaan. 

Ook is er in het eerste weekend van juli een geslaagd kampweekend gehouden door de vereniging naar Burgh Haamstede. Afgelopen maand vonden ook de jaarlijkse presentaties van de leerlingen- en AMV groepen plaats waarbij familie en belangstellenden in groten getale aanwezig waren.

Afgelopen weekend was de afsluiting van het seizoen. Op vrijdag 8 juli is een poffertjesconcert gegeven door de drie jeugdorkesten van Harmonievereniging Barendrecht. Tijdens dit concert is ook afscheid genomen van dirigent Ivo Kouwenhoven die 32 jaar aan de vereniging verbonden is geweest. Hét HarmonieOrkest heeft op zaterdag 9 juli een flitsend BBQ-concert gegeven. Zangeres Pink heeft met het orkest drie nummers gezongen.

Nieuwe leden zijn altijd zeer welkom. Het aanbod van Harmonievereniging Barendrecht is heel divers waarbij leeftijd en niveau geen rol spelen.

Meer informatie via www.harmoniebarendrecht.nl. Aanmelden en informatie via Maria Prooi: info@harmoniebarendrecht.nl of 06-42412638.