Harmonievereniging blijft bereikbaar

BARENDRECHT - Mensen die de afgelopen weken niet bij de optredens aanwezig konden zijn of door drukke werkzaamheden geen gelegenheid hadden contact op te nemen met harmonievereniging Barendrecht kunnen tijdens de zomerstop contact opnemen met Maria Prooi - leerlingencoach van de vereniging - voor opgeven als lid of informatie. Zij is de gehele vakantie bereikbaar.
Een aantal groepjes uit diverse orkesten blijven met elkaar samenspelen om hun niveau op peil te houden maar vooral ook om hun muziekvrienden op deze functionele manier te ontmoeten.
Vooral voor volwassenen en jeugd die na de zomervakantie ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is er gelegenheid om dit uit te proberen. Stuur een mail en geef je geboortedatum en telefoonnummer door of stuur een app en vraag om een afspraak voor een gratis proefles.
Op 30 augustus repeteren een aantal Algemene Muzikale Vormingsgroepen en het nieuw te starten OpstapOrkest en slagwerkgroepen. Op 2 september is er om 19 uur gelegenheid om kennis te maken met het BeginnersOrkestVolwassenen (BOV).
info@harmoniebarendrecht.nl of bel/app Maria Prooi 06-42412638.
harmoniebarendrecht.nl.