Dit echtpaar werd verast met een tocthje met paard en wagen.
Dit echtpaar werd verast met een tocthje met paard en wagen. Foto:

Wensen komen uit

BARENDRECHT - Afgelopen december konden Barendrechters wensen en zegeningen indienen voor de KerstWensZegenBoom. 

Vanaf januari hebben St. Jeugd met een Opdracht Rotterdam, Wens & Go, Present en de Diaconie van de PKN Barendrecht veel wensen in vervulling laten gaan. Een paar voorbeelden. Dankzij een betrokken Barendrechter kon Wens & Go een vader, die sinds kort in een verpleegtehuis woont, en zijn zoontje van tien trakteren op een dagje uit naar Dierentuin Blijdorp. Een vriend van meneer nam hen mee in zijn aangepaste bus en duwde de rolstoel. 

Wens & Go heeft eind mei een ouder echtpaar verrast met een tochtje met paard en wagen. Mevrouw zei: “Een droom en haar laatste wens die uitkomt.”
Een ander echtpaar genoot van een dagje uit naar het Depot van Boymans & Beuningen, hun aangeboden en verzorgd door een lieve dorpsgenoot. Cliënten van dagbesteding Lavendel van De Overburen werden verrast met een bezoek van twee Cliniclowns.
Stichting Present heeft twee tuinen opgeknapt van mensen daartoe zelf niet in staat waren, dankzij de inzet van een mevrouw die tuinhulp had aangeboden als zegening en enkele vrijwilligers van Present.

"De Kerstwenszegenboom was geïnspireerd door de liefde van God. Die Liefde is in de uitvoering van deze wensen zichtbaar gemaakt en uitgedeeld aan de mensen om ons heen”, aldus de organisatoren.