Team 128 DLB zette zich voor de vijfde keer in voor de Roparun.
Team 128 DLB zette zich voor de vijfde keer in voor de Roparun. Foto:

Recordbedrag door Dalton opgehaald voor de Roparun

BARENDRECHT - Tijdens de de Roparun heeft team 128 DLB zich voor de vijfde keer ingezet voor het goede doel. Zij haalden een recordbedrag op van 21.128 euro. 

‘’Wij zijn trots op dit enorme bedrag en op alles wat onze school gedaan heeft om dit mogelijk te maken”, aldus teamcaptain Bart Geefshuijsen. 

Hoge opbrengst
Het Dalton Lyceum heeft al vijf keer eerder meegedaan met de Roparun maar nog nooit was de opbrengst zo hoog. Directeur Anja Besseling: “Dit is precies waar wij als Dalton Lyceum voor staan”.

Acties
Collega’s en leerlingen hebben gedurende het schooljaar verschillende acties op touw gezet om met elkaar een zo hoog mogelijke opbrengst te behalen voor het goede doel. De sponsorloop, die in de laatste weken van het schooljaar werd gehouden, heeft het bedrag compleet gemaakt.

Mooie editie
De teamleden kijken ondanks de slechte weersomstandigheden, terug op een mooie editie met prachtige doorkomsten. Wel hopen ze dat een volgende editie weer zonovergoten zal zijn en dat er heel veel toeschouwers langs de kant van de weg staan in de dorpen en steden. Volgens teamcaptain Erik Both zwepen de toeschouwers je echt op om door te gaan en om het vol te houden.