Oranjefeest bij Borgstede.
Oranjefeest bij Borgstede. Foto:

Vos en Haas vieren feest

BARENDRECHT – Op zondag 28 augustus is er aan de Noldijk 126 bij op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Casteleijn een kindervoorstelling voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Om 13.30, 14.30 en om 15.30 uur. Georganiseerd vanuit theater Het Kruispunt.
Vos geeft een feest, speciaal voor Haas. Om haar op te vrolijken. Maar met hoeveel mensen moet je eigenlijk feest vieren? En wat als je ongenode gasten krijgt? Hoe dan ook: dit feestje zal niet snel worden vergeten. Arjen Dijkstra van Houtjetouwtje komt samen met Haas en Vos het verhaal vertellen. Het is een vrolijke vertelling met swingende liedjes voor peuters en kleuters.
Tickets via www.theaterhet
kruispunt.nl/voshaas


Oranje feest in Borgstede

BARENDRECHT - In Borgstede werd op woensdagmiddag alvast een voorproefje genomen op de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen. De Carrousel was versierd met allerlei Oranje attributen en bij binnenkomst kregen de bewoners een oranje accessoire omgehangen.
Het feest kon beginnen en daarin namen Shirley en Daniel van Leuk Amusement het voortouw. Ze begonnen met het Wilhelmus en daarna volgde Hup Holland Hup en vele andere Oranje meezingers. Het hielp ook, want de Oranje Leeuwinnen wonnen.