Sportcafé bij Exxact

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 21 juli, tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken- Martin Seltenrijch. Martin is al ruim 14 jaar de voorzitter van BVV Barendrecht. Tijdens de laatste ledenvergadering van de vereniging heeft Martin aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen. Voor Jos alle reden om hem naar het sportcafé te halen om met hem terug te kijken naar 14 jaar ‘regime Seltenrijch’. 

De techniek is in handen van Hans van Hengel.

live.exxact.nl.


William Vat in gesprek met Repair Cafe

BARENDRECHT - William Vat gaat op donderdag 21 juli van 20 tot 21 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek met de mensen van het Repair Cafe. ‘’Weggooien is zonde, gun defecte apparaten, speelgoed of gereedschap een tweede ronde. Alle spullen hebben een beperkte levensduur en gaan uiteindelijk stuk. We leven in een consumptiemaatschappij waarbij defecte apparaten geen tweede kans krijgen en dat is zonde.”

William en zijn co presentatrice Anika gaan het gesprek aan met Rene Schuurman en Hans Kadiks. Luisteraars kunnen bellen tussen 20 en 21 uur naar de radio van Exxact Barendrecht via 0180 - 621112 om vragen te stellen.

De muziekkeuze staat in het teken van Motown Soul en Americana music.

www.exxact.nl


Geen Podium Vis

BARENDRECHT - De komende weken houdt Jos Vis de gordijnen van Podium Vis dicht. Ze gaan weer open op 23 augustus met aandacht voor initiatief oprichting Jongerenraad in Barendrecht en Ton v.d. Sluis, o.a. bekend van Sophia TV en Roparun TV.

De live uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur te horen op Exxact Barendrecht : live.exxact.nl.


De Schakel
online

Volg De Schakel Barendrecht ook via facebook, Instagram en via www.deschakelbaren
drecht.nl.