Oud-Hollandse spelletjesmiddag

BARENDRECHT- KijkopWelzijn heeft deze vakantieperiode weer een aantal activiteiten georganiseerd. Op 16 augustus is er een Oud-Hollandse spelletjesmiddag van 14 tot 16 uur.

Tijdens deze gezellige middag in het Dienstencentrum aan de Windsingel worden er, onder het genot van een hapje en een drankje, diverse Oud-Hollandse spelletjes gespeeld.

Toegang gratis. Aanmelden via balie@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 800.

Zomerwandeling door
Barendrecht

BARENDRECHT- KijkopWelzijn heeft deze vakantieperiode weer een aantal activiteiten georganiseerd. Op dinsdagochtend 9 augustus staat er een zomerwandeling op het programma. 

Het verzamelpunt is bij het Dienstencentrum aan de Windsingel. Daar wordt begonnen met koffie en iets lekkers, waarna een mooie wandeling door Barendrecht volgt tussen 10.30 en 12 uur. Toegang gratis. Aanmelden via balie@kijkopwelzijn.nl of 0180 691 800.

Eetbare planten wandeling

BARENRECHT - Marly neemt de deelnemers van de eetbare planten wandeling mee op pad en leert ze over alle verschillende soorten planten die hier in Barendrecht zoal te vinden zijn. De deelnemers sprokkelen zo hun eigen maaltijd bij elkaar.

De wandeling is van 9 tot 10.30 uur op 23 juli, 20 augustus en 3 september. 

 Verzamelen bij CafĂ© Clementine, Spoorlaan 7

Aanmelden via info@
versegrond.nl