Cursus Creatief Leven

BARENDRECHT- Een cursus voor iedereen die zich te lang eenzaam voelt en hier iets aan wil doen. Tijdens de cursus van KijkopWelzijn die op 11 augustus start, gaan de deelnemers op onderzoek naar zichzelf. De cursus biedt houvast en vaardigheden om weer het gevoel te hebben dat men ertoe doet.

Wie langere tijd last heeft van eenzaamheid, weet inmiddels dat dit niet zomaar opgelost wordt door ‘onder de mensen’ te komen. Sterker nog, daar heeft men helemaal geen zin in. Men is namelijk niet meer de leukste versie van zichzelf en nieuwe vrienden maken is dan ook niet makkelijk. Voor wie hier verandering in wil brengen, is de cursus Creatief Leven een echte aanrader.

Deelnemers gaan op zoek naar wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Ze gaan op zoek naar hun waarden, wensen en behoeften. Ze krijgen op een positieve manier weer regie over hun leven. In elke bijeenkomst worden opdrachten uit het werkboek Creatief Leven gemaakt, afgewisseld met creatieve oefeningen.

Creatief Leven is een leuke, leerzame en serieuze cursus die bestaat uit acht lessen van twee uur. De cursus is onder begeleiding van Specialist Eenzaamheid Marloes van Oost. Niet alles zal eenvoudig zijn, deelnemers komen zichzelf weleens tegen. Maar als ze ervoor gaan, kunnen ze veel bereiken en gaan ze zich prettiger voelen. 

Wijkruimte Vrijenburg, Vrijenburglaan 61 Barendrecht. Iedere donderdag van 14 tot 16 uur van 11 augustus tot en met 29 september.

Aanmelden via wenv@kijkopwelzijn.nl. Meer informatie via www.kijkopwelzijn.nl/eenzaamheid of 0180 691 802. 


Voedselbank

BARENDRECHT  - Wie maandelijks tekort komt voor eten en drinken, kan contact opnemen met de voedselbank.

Kijk voor de voorwaarden en verdere informatie op:

www.voedselbankbaren
drecht.nl