Het toernooi liep op rolletjes.
Het toernooi liep op rolletjes. Foto:

Vitesse jeu de boules toernooi

BARENDRECHT - Het open Doublettoernooi bij Vitesse vond 16 juli plaats. Het weer was goed en er waren voldoende deelnemers. Uit de regio deden veel mensen mee en ook van Vitesse zelf was er een goede opkomst.
De enthousiaste vrijwilligers die betrokken waren bij de organisatie hadden alles prima voorbereid. Mede daardoor verliep het toernooi op rolletjes. De eerste prijs ging naar een koppel uit de regio, Arnold Steiger en Tom van Maanem, de tweede prijs werd gewonnen door een koppel van Vitesse, Chantal de Vries en Jesper van Eersel. Na de beste vijf koppels werden er ook nog prijzen via loting uitgereikt.
Wie een keer wil komen boulen, is welkom op maandag, woensdag en zaterdag vanaf half twee. Er is geen wachtlijst en men kan een aantal keren meedoen voordat men besluit lid te worden. Op vrijdagmiddag is er ook Koersbal om half twee in de kantine van Vitesse. Sportpark de Bongerd aan de Dierensteinweg. Meer informatie via helobak@gmail.com.


Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je mailbox: www.deschakel
barendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden