Uitstapje PCOB

BARENDRECHT – Het eerstvolgende uitstapje van de PCOB is op donderdag 25 augustus. Vertrek om 9 uur vanaf halte Onderlangs bij Hema met touringcar van Ringelberg (inclusief lift). 

De reis gaat naar het eiland Tiengemeten. Onderweg wordt er gestopt voor koffie en gebak. Een gids vertelt in de bus van alles over het landschap, de watersnood en de oorlog.

In Zuid-Beijerland worden de deelnemers in de Eendrachtshoeve getrakteerd op een driegangen warme lunch. Via de Boor vertrekken zij daarna naar Tiengemeten waar de huifkar klaarstaat. Men kan hier het Rien Poortvliet museum en het Landbouwmuseum bezoeken.

De terugtocht gaat per boot. Om omstreeks 18 uur zijn de deelnemers weer in Barendrecht. 

79 euro
De prijs bedraagt 79 euro. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Voor deelname hoeft men geen lid van PCOB te zijn.

Aanmelden
Aanmelden kan bij Ineke Langendoen via 0180-617425 of bij Corrie de Pee via 0180-617723. Betalen via NL19RABO 0345433882 t.n.v. De Toekomst Reizen o.v.v ‘Uitstapje 25 augustus 2022 van de PCOB’.


Snuffelmarkt

BARENDRECHT - De Snuffelmarkt van de Dorpskerk heeft tot en met eind augustus geen koopavond. Zij zijn enkel open op zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur. 

De Snuffelmarkt voorziet niet alleen in de behoefte om goede gebruikte of nieuwe spullen van eigenaar te laten veranderen, maar wil ook een plek zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Men kan er terecht om op zaterdagmorgen een kopje koffie of thee te drinken. 

De Snuffelmarkt is onderdeel van de Protestantse Dorpskerk Barendrecht, de opbrengst komt dan ook geheel ten goede aan het onderhoud van dit mooie monument.

Adres
Dorpsstraat 146, Barendrecht.