Ontdek de kunstenaar in jezelf

BARENDRECHT- KijkopWelzijn houdt vanaf 25 augustus het project Uit de kunst! in Buurtkamer Vrijenburg. De deelnemers gaan tien weken lang aan de slag met diverse creatieve projecten. 

Onder begeleiding van een docent werken de deelnemers in die tien weken aan uiteenlopende projecten. Mozaïeken, glas schilderen, tekenen, werken met papier en stof, schilderen, etc. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Voor de projecten hebben de deelnemers geen enkele ervaring nodig en ieder werkt op het eigen tempo. Het doel voor de deelnemers is de eigen creativiteit te ontdekken en zich te ontplooien. 

Deelname kost 2 euro per keer. Op donderdagen van 13.30 tot 16 uur. Inschrijven tot 12 augustus via wenv@kijkopwelzijn.nl. Tussentijds instromen is ook mogelijk.

Activiteiten voor jongeren

BARENDRECHT - In de laatste week van de zomervakantie hebben Het Kruispunt en Jongerenwerk Barendrecht een veelzijdig programma samengesteld voor jongeren. Alle activiteiten zijn kosteloos bij te wonen. 

Zo kunnen jongeren in BLOK0180 een workshop recap (video) maken en beat making volgen. Op de trappen voor Het Kruispunt is een workshop free running & tricks. Voor diegene die goed willen leren bouncen, grooven en flowen is er een workshop hiphop dance. Bij het watercolour fight barst de strijd los over wie het beste team is. Na afloop is iedereen welkom op de barbecue mét optreden van een Barnedrechtse rapgroep.

Alle activiteiten zijn gratis, aanmelden is verplicht via www.jongerenwerk
barendrecht.nl.