Open Podium Kasteel van Rhoon

RHOON - Na twee succesvolle edities zal Stichting Kasteel van Rhoon dit jaar voor de derde keer opnieuw het Open Podium Albrandswaard houden.

Wie kan zingen, viool spelen, goochelen of een ander talent heeft kan zich nog voor 1 augustus opegeven. Ieder talent is welkom. 

Op zondag 28 augustus kun je van 14 tot ca 17 uur een gevarieerd programma verwachten. Van klassieke gitaar, popmuziek, Zuid Amerikaanse muziek tot Jazz en experimenteel. Bekende artiesten van voorgaande jaren zullen optreden zoals Annemarie Binder, Maggi Oliva en Hans Jansen, maar ook nieuwe talenten.

Groepen tot maximaal vijf personen kunnen plaats nemen op het podium. Bij meer personen, graag even overleggen met de organisatie.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen voor 10 euro inclusief consumptie. 

www.stichting-kasteelvan
rhoon.nl/agenda/programma/open-podium-28-augustus-2022


Vos en Haas vieren feest

BARENDRECHT – Op zondag 28 augustus is er aan de Noldijk 126 bij op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Casteleijn een kindervoorstelling voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Om 13.30, 14.30 en om 15.30 uur. Georganiseerd vanuit theater Het Kruispunt.

Vos geeft een feest, speciaal voor Haas. Om haar op te vrolijken. Maar met hoeveel mensen moet je eigenlijk feest vieren? En wat als je ongenode gasten krijgt? Hoe dan ook: dit feestje zal niet snel worden vergeten. Arjen Dijkstra van Houtjetouwtje komt samen met Haas en Vos het verhaal vertellen. Vos en Haas vieren feest is een vrolijke vertelling met swingende liedjes voor peuters en kleuters. Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Sylvia Van den Heede en Thé Tjong-Khing.

Meer informatie en tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl/voshaas