Films Buitenbios Café Clementine zijn bekend

BARENDRECHT - Café Clementine viert de zomer met de eerste editie van Clementine’s Buitenbioscoop van 17 tot en met 20 augustus. Elke avond is er een filmavond op het veld naast het terras van de kas.

De films starten als de zon onder is om 21.30 uur, want onder een sterrenhemel is een film kijken natuurlijk het leukst. Kom je wat eerder, dan kan je het beste plekje bemachtigen en genieten van een hapje en drankje. Café Clementine heeft voor 28,50 euro een speciaal 3-gangen filmmenu samengesteld waarmee de filmavond helemaal compleet wordt.

De kaarten voor de films kosten 10,50 euro per stuk en kunnen worden gereserveerd op de site www.versegrond.nl. Zonder reservering is er geen toegang.

Woensdag 17 augustus: The Biggest little Farm
Een film over twee dromers en hun geliefde hond wanneer ze een keuze maken die hen hun kleine appartement in L.A. doet verlaten. (duurt 91 min.)

Donderdag 18 augustus: Ma Vida
Kapster Lou heeft haar leven lang voor anderen gezorgd. Op een taalcursus in Andalusië wordt ze geconfronteerd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens. (88 min.)

Vrijdag 19 augustus: Rocket Man
Elton John besluit als jonge jongen naar het conservatorium te gaan waarna hij zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster. (121 min.)

Zaterdag 20 augustus: Chef
Chef Carl Casper (Jon Favreau) weigert zijn creatieve integriteit op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten en krijgt een conflict met de eigenaar (Dustin Hofman). (114 min.)

Omdat het de eerste editie is krijgen bezoekers bij aankoop van een filmkaartje koopt een maand lang gratis toegang tot Cinetree en kunnen ze onbeperkt films bekijken.
Neem een dekentje of trui mee want het kan 's avonds afkoelen. Ook met een zomerse bui gaat het door, dus in dat geval is een paraplu handig. Het adres is Spoorlaan 7. De organisatie vraagt bezoekers om vooral op de fiets of lopend te komen. Gratis parkeren kan bij Zuideinde 92 of op het dak van het station.