De selectie luistert naar de instructies.
De selectie luistert naar de instructies. Foto:

Heerjansdam start met voorbereiding

HEERJANSDAM - VV Heerjansdam is zaterdag 30 juli gestart met de voorbereiding op het seizoen 2022-2023. Nieuwe trainer Ben Mierop en zijn assistent Pieter van der Tholen konden een groot deel van de selectie verwelkomen - ruim 20 spelers, met daaronder ook een aantal jeugdspelers. Zij kregen o.a. een w-up, positiespel en partijspel voorgeschoteld, met tactische uitleg van wat de bedoeling is op de (eventuele) speelwijze in de competitie. Al zal dat alles eerst in de oefenwedstrijden uitgeprobeerd worden.


Smitshoek wint bij Spijkenisse

BARENDRECHT - Smitshoek heeft de tweede wedstrijd van de voorbereiding in Spijkenisse ook winnend afgesloten. In een leuke wedstrijd met veel actie voor beide doelen stapte de ploeg van Edwin de Koning met een 3-1 overwinning van het veld.
Luigi Bruins bracht Smitshoek op voorsprong, waarna Spijkenisse vanuit de omschakeling langszij kwam. Bij rust stond het 1-1.
In het tweede deel van de wedstrijd is duidelijk te zien dat er meer ervaren krachten binnen de lijnen komen aan de kant van Spijkenisse en Smitshoek heeft het dan ook een kwartier lastig. Tegen het einde van het duel waren het Luc Delmee en Sem Yvel die de overwinning in veilige haven brachten.