Streekmarkt afgelast

BARENDRECHT - In verband met het warme weer heeft De Kleine Duiker de streekmarkt van gisteren, woensdag 10 augustus, afgelast. Een aantal deelnemers had afgezegd. Bovendien werden er met het warme weer niet veel bezoekers verwacht.

Met rolstoel door de Zuidpolder

BARENDRECHT - Op zondag 21 augustus houdt Natuurvereniging Eiland IJsselmonde houdt op zondag 21 augustus een rolstoelexcursie in de Zuidpolder. Deelname is gratis.
De Zuidpolder is goed toegankelijk voor rolstoelen en daarom zeer geschikt voor deze leuke activiteit.
De gidsen willen het maximum deelnemers beperkt houden tot vier. Deelnemen kan met een elektrische rolstoel of samen met iemand die de rolstoel kan duwen. Na afloop is er de mogelijkheid om nog iets te nuttigen bij Polderzicht. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht via de website https://www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/rolstoelwandeling-door-de-zuidpolder-te-barendrecht/.
De excursie start vanaf de parkeerplaats aan de 3e Barendrechtseweg te Barendrecht om 11 uur.
De Barendrechtse Zuidpolder is een relatief nieuw natuur- en recreatiegebied. Het is zo’n 170 hectare groot. Groot genoeg om een flinke wandeling te maken.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus:

www.deschakelbarendrecht.nl/
nieuwsbrief/aanmelden