Startersbridge bij B.C. Sans Atout

BARENDRECHT - Bridge een sport is voor jong en oud, iedereen kan het leren, het is bovendien gezellig en hartstikke leuk om te doen. Het brengt je in contact met andere mensen en houdt de geest scherp. Om het leren leuker en makkelijker te maken heeft de Nederlandse Bridge Bond startersbridge ontwikkeld. Dit is een manier om bridge te leren, waarbij de nadruk ligt op meteen spelen. Studies tonen aan dat activiteiten zoals bridge, een positieve invloed hebben op de levensverwachting en de levensvreugde, vooral voor senioren.
B.C. Sans Atout is al 76 jaar een gezellige Barendrechtse bridgeclub met circa 180 leden. Voor sommige mensen is het gezelligheidselement het belangrijkste. Anderen willen zich graag ontwikkelen en door oefening steeds beter gaan spelen. Binnen onze vereniging is voor beide groepen ruimte. Via promotie en degradatie speelt eenieder tegen ‘gelijkwaardige’ tegenstanders.
Voor het komende seizoen wordt, bij voldoende belangstelling, door B.C. Sans Atout op de dinsdagavond wederom een cursus startersbridge gegeven. Deze cursus start op dinsdag 27 september om 19.30 uur en wordt gehouden in het Dalton Lyceum Barendrecht. De kosten bedragen 50 euro voor 24 lessen, inclusief het lesboek.

Meer informatie via
16008.bridge.nl of bel met Walter Vroeg op 06 -1029 9395.
Mailen kan naar
sabatendrecht.secretatiaat@gmail.com


Hartenvrouw start seizoen

BARENDRECHT - Hartenvrouw Barendrecht start op maandag 12 september het nieuwe bridge-seizoen.
Er wordt weer op maandag gespeeld vanaf 13 uur in de kantine van voetbalvereniging BVV op sportpark de Bongerd. Deelnemers moeten om 12.45 uur aanwezig zijn.
Het seizoen van dertig middagen wordt in twee lijnen (A en B) en vijf ronden van elk zes wedstrijden gespeeld. Nieuwe leden zijn welkom. Bel voor nadere informatie met wedstrijdsecretaris Jan Geleijns (06-43194047).