Vragen over klimaat in Het Kruispunt

BARENDRECHT – Waarom zijn de problemen met het binnenklimaat in Het Kruispunt nog niet opgelost? Dat wil gemeenteraadslid Els Schaap (EVB) weten. Ze heeft hierover vragen gesteld aan het college.

Aanleiding voor de vragen is de mededeling van de bibliotheek dat de openingstijden worden aangepast in verband met de hoge temperaturen in het gebouw.
“De klimaatinstallatie is kennelijk ontoereikend om de binnentemperatuur op een draaglijk niveau te houden”, constateert Els Schaap.
“In de zomer van 2018 is de installatie van het Kruispunt voor ongeveer 100.000 euro aangepast. Daarbij zijn aan de zonkant zonwerende screens aangebracht en is er een buffervat in de kelder geplaatst dat de capaciteit van de installatie zou moeten vergroten”, stelt het raadslid. Ze wil weten of deze maatregelen voldoende effect hebben gehad. En als dat niet zo is, of het technische bureau dat destijds de werkzaamheden uitvoerde hier op aangesproken. Schaap wil graag een onderbopuwd plan zien waarmee het binnenklimaat in orde kan worden gemaakt.


Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus:

www.deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden