Eline van Gorp signeert

BARENDRECHT - Eline van Gorp komt zaterdag 20 augustus tussen 12 en 13 uur naar haar geboortedorp Barendrecht voor een signeersessie van haar boek ‘Dialoog in crisistijd’.
“Als ondernemer begeleid ik teams in ontwikkeling in zorg, welzijn en het bedrijfsleven de kloof te overbruggen, vanuit gastvrijheid en het goede gesprek, juist als het erom spant. Hierom heb ik dit boek geschreven, een concreet handvat met eigen tekeningen die uitnodigen tot een goed gesprek en om te kijken vanuit een ander perspectief. Speels, verrassend en creatief. Als je moedig en openhartig het gesprek aangaat, overbrug je samen de kloof. Dat kun je oefenen", legt ze uit.
Eline signeert haar boek in de Readshop Barendrecht op de Middenbaan. Het boek kost 18,95 euro (ISBN: 9789083249407).

Films Buitenbios Café Clementine

BARENDRECHT - Café Clementine aan de Spoorlaan 7 viert de zomer met de eerste editie van Clementine's Buitenbioscoop van 17 tot en met 20 augustus. Elke avond is er een filmavond op het veld naast het terras .
Aanvang 21.30 uur. De kaarten voor de films kosten 10,50 euro per stuk en kunnen worden gereserveerd op de site www.versegrond.nl. Zonder reservering is er geen toegang.
Donderdag 18 augustus: Ma Vida
Op een taalcursus in Andalusië wordt kapster Lou geconfronteerd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens. (88 min.)
Vrijdag 19 augustus: Rocket Man
Elton John wordt een wereldberoemde superster. (121 min.)
Zaterdag 20 augustus: Chef
Chef Carl Casper (Jon Favreau) weigert zijn creatieve integriteit op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. (114 min.)