Dagje naar Tiengemeten

BARENDRECHT – De PCOB en stichting De Toekomst houden op donderdag 25 augustus een uitstapje naar het eiland Tiengemeten.
Het vertrek is om 9 uur vanaf de Middenbaan (halte Onderlangs bij de HEMA) met een touringcar van Ringelberg (met lift). Onderweg wordt gestopt voor koffie/thee met gebak en een uitgebreide lunch. Hierna stapt de gids in de bus die onderweg zal vertellen over het landschap, de Watersnood en de oorlog.
In Zuid-Beijerland worden de deelnemers in de Eendrachtshoeve getrakteerd op een warme lunch. Met het veer steken ze over naar Tiengemeten waar de huifkar klaarstaat. Hier kunnen het Rien Poortvliet museum en het Landbouwmuseum worden bezocht. Rond 18 uur is de bus terug in Barendrecht.

Aanmelden

De prijs voor dit uitgebreide uitje bedraagt 79 euro per persoon. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan bij Corrie de Pee van de PCOB, 0180-617723, of bij Karijn Ravensbergen van De Toekomst Reizen, 06-13916585.


Kunst-Mix-lessen van peuters tot jeugd

BARENDRECHT - In de nieuwe vestiging van KunstCreatief aan de Reuchlinhaven 10 in Carnisselande zal docente Dymphna Sturrus vanaf 12 september op woensdagen de kunstmix lessen starten.

Tijdens de cursus komen diverse activiteiten aanbod waardoor je ontdekt waar jouw talenten liggen. Je gaat van tekenen naar schilderen en van naar theater naar diverse creatieve lessen. Kunst-Mix wordt op verschillende tijden gegeven voor peuters kleuters, kids en jeugd. Uiteraard zijn deze Kunst-Mixen aangepast aan elke leeftijd.

Informatie

Zaterdag 27 augustus van 12 tot 16 uur is er in de Baerne, Buitenlandse baan 1 een open huis waar ook de jeugd van harte welkom is. Kijk op de website voor meer informatie. Aanmelden voor een cursus kan tijdens het open huis of via
www.kunstcreatief.nl .