Harmonievereniging start nieuw seizoen

BARENDRECHT - Vanaf maandag 22 augustus starten vrijwel alle groepen en orkesten van Harmonievereniging Barendrecht met de repetities De kleutergroep begint weer op dinsdag 6 september.

De repetities zijn in gebouw het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 van maandag tot en met vrijdag.
In de komende weken zijn er (gratis) proeflessen op alle blaasinstrumenten (koper, hout) en slagwerk. Voor kinderen vanaf 6 jaar blokfluit en/of slagwerk. Vanaf 7 jaar kunnen alle instrumenten worden uitgeprobeerd. Ook door volwassenen.
Er zijn ook mogelijkheden voor het bespelen van blaasinstrumenten, slagwerk en het zingen in het MeeZingkoor. Nieuwe leden krijgen gratis een instrument in bruikleen. Er zijn groepen met kleuters vanaf 4 jaar, daaropvolgend blokfluitles, groepsles AMV en slagwerkles en aansluitend voor elk wat wils op ieder niveau en leeftijd een blaasinstrument, slagwerk of zang. Kijk voor alle mogelijkheden op
www.harmoniebarendrecht.nl  



Cabaret op buitenterrein Café Clementine

BARENDRECHT - Eind augustus strijkt het KlapstoelKabaret neer in Barendrecht. Op het buitenterrein van Verse Grond, bij Café Clementine, kan er worden genoten van eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. De kaartverkoop is gestart.
Theater Het Kruispunt en Verse Grond slaan de handen ineen om deze cabaretavonden te organiseren. Onder de sterrenhemel en met een drankje in de hand kan er worden genoten van nieuw cabarettalent, gloednieuwe liedjes en conferences. Te zien zijn Ramon Chatrer, Anne Neuteboom, Thijs van de Meeberg en Musa.
Op woensdag 24 augustus en vrijdag 26 augustus is de voorstelling om 20.30 uur te zien aan de Spoorlaan 7. Tickets:
 www.theaterhetkruispunt.nl/klapstoelkabaret