Trots op het diploma.
Trots op het diploma. Foto:

Diploma uitreiking bij Harmonievereniging

BARENDRECHT – Vier leerlingen van Harmonievereniging Barendrecht hebben hun eerste muziekdiploma behaald op de blokfluit. Het zijn Ilse Eenhuizen, Loïs Kleinjan, Noor Stolk en Laura Voets. 

De vier hebben aangegeven dat ze wel dwarsfluit of klarinet wilden gaan spelen en daarvan zijn de eerste lessen reeds gestart.
Gedurende een overbruggingsperiode spelen ze nog even blokfluit in het LeerlingenOrkest op vrijdagmiddag maar na verloop van tijd wordt de blokfluit vervangen door de instrumenten die ze nu hebben gekozen.

Er is dus momenteel een aantal plaatsen vrij voor nieuwe leerlingen vanaf 6 jaar op de blokfluit op maandagmiddag. Ook zijn er nog plaatsen vrij bij de introductielessen klarinet en saxofoon op woensdag middag/avond. De lessen worden gegeven in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Informatie

Voor aanmelden of nadere informatie kan contact worden opgenomen met leerlingencoach Maria Prooi tel 06-42412638 of mail naar info@harmoniebarendrecht.nl .t.a.v. Maria Prooi. Geef daarbij leef leeftijd en telefoonnummer door.

harmoniebarendrecht.nl