Zoektocht naar glazen muiltje van Assepoester

BARENDRECHT - Op zondag 12 februari is de nieuwe familievoorstelling Assepoester De Musical te zien in theater Het Kruispunt. Om alle bezoekers een magische voorstelling te kunnen geven is het welbekende glazen muiltje nodig, alleen is deze zoekgeraakt. Daarom start een landelijke zoektocht naar het glazen muiltje.
De zoekactie in Barendrecht is gestart op 26 september. Vanaf dat moment kan iedereen een zoektocht starten. Wellicht is het glazen muiltje ergens in de buurt van theater Het Kruispunt te vinden, maar dit kan ook op een andere plek in de omgeving zijn. Wie als eerste het glazen muiltje vindt en deze naar de kassa van het theater brengt, wint het Glazen muiltjes VIP pakket met leuke extra's en een backstage tour met meet & greet. Een magische beleving! De gehele week zijn er hints op de Facebookpagina en Instagrampagina van het theater te vinden.
De winactie is opgezet in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, producent van de sprookjesvoorstelling Assepoester De Musical. Elk theater waar de voorstelling dit theaterseizoen zal spelen, doet mee aan deze winactie. Zo zal het in de actieweek door het hele land mogelijk zijn om mee te doen en kans te maken op een kijkje achter de schermen bij deze theaterproducent.

 Assepoester De Musical is tot en met 11 juni 2023 te zien in het theater. Kaarten zijn te koop via www.theaterhetkruispunt.nl.


Archieven en genealogie geopend

BARENDRECHT - Elke eerste zaterdag van de maand is de afdeling 'Archieven en Genealogie' van de Historische Vereniging Barendrecht geopend. Zaterdag 1 oktober kan iedereen hier weer terecht met vragen over stamboomonderzoek, gegevens en foto's van Barendrechtse familieleden, foto's van oud Barendrecht of over de geschiedenis van Barendrecht. Tussen 10 en 13 uur bij D' Ouwe School, Dorpsstraat 150, achter de watertoren. Op dinsdag is de Historische Vereniging Barendrecht -op afspraak- geopend van 11 tot 15 uur, telefoon 0180-618142/0180-615728.

www.historischbarendrecht.nl