Heerjansdam startte de competitie op eigen veld. (foto: Marjan Visser)
Heerjansdam startte de competitie op eigen veld. (foto: Marjan Visser) Foto:

Flitsende start zorgt voor winst Heerjansdam

HEERJANSDAM - VV Heerjansdam startte de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Terneuzense Boys en won met 3-1.

Heerjansdam zocht vanaf het beginsignaal de aanval over rechts, Luke Homan trok de bal laag voor en Antonio Ilic knalde de 1-0 binnen. Voor de Zeeuwen beseften wat er aan de hand was schoot Mathijn Valster geplaatst de 2-0 achter keeper Nando Pijnenburg. Terneuzense Boys herstelde zich snel en scoorde in de zesde minuut tegen door Inid Preganlija: 2-1. Na die opwindende openingsfase had Heerjansdam regelmatig de bal tegen een inzakkend Teneuzense Boys.
Na de rust lange tijd eenzelfde spelbeeld, al moest keeper Yoël van Dalen van de thuisclub handelend optreden na een schot van Rick Gort. Een teken dat de gasten nog minstens voor een punt gingen. Daar stak invaller Milan van den Berg in de 80e minuut een stokje voor. Ronald Ouwens opende op de diepgaande Valster en zijn voorzet op maat werd door Van den Berg schitterend in de bovenhoek gekopt: 3-1.