Smitshoek kwam onder druk te staan.
Smitshoek kwam onder druk te staan. Foto:

Smitshoek laat 2 punten liggen tegen Kloetinge

BARENDRECHT - Smitshoek ontving zaterdag de Zeeuwen uit Kloetinge. Aan de mannen van trainer Edwin de Koning de taak om ze de eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen.
Het eerste doelpunt in de open wedstrijd werd gemaakt door Kloetinge aanvoerder Vandepitte die een vrije trap knap inkopte en zo de 0-1 achter Michael Termijn werkte. Voor Smitshoek was dit het sein om nog feller op zoek te gaan naar kansen. Vaak werd via de rechterkant de ruimte gevonden. Na ruim een half uur kwam de beloning na een goede actie van Nino Urban die Marvin van der Made vond en waarbij Marvin de 1-1 binnen werkte.
Gelijk na rust was Kloetinge bijna trefzeker. Een eerste schot werd gepakt door Michael Termijn en de rebound werd naast geschoten. Na amper 2 minuten in de tweede helft kwam Smitshoek op een 2-1 voorsprong. Kloetinge moest opportunistischer gaan spelen en zette Smitshoek onder druk. Een kwartier voor tijd was het wederom uit een dood spelmoment dat Kloetinge wist te scoren. Uit een corner kopte Jeremy Huijbrechtse de 2-2 binnen.