Tunnel 's nachts gesloten

BARENDRECHT - De Heinenoordtunnel (A29) is van woensdag 12 oktober tot en met zondag 16 oktober ’s nachts afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden en aansluiting op een nieuwe energievoorziening.
Van woensdagavond, donderdag- en vrijdagnacht is de tunnel in één rijrichting dicht. Zaterdag- en zondagnacht is de tunnel in beide rijrichtingen dicht. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd.
Van woensdag 12 oktober 22 uur tot donderdag 13 oktober 5 uur is de tunnelbuis richting Rotterdam (richting het noorden), inclusief oprit Oud-Beijerland dicht.
In de nacht van donderdag 13 oktober op vrijdag 14 oktober van middernacht tot 5 uur is de tunnelbuis richting Bergen op Zoom (richting het zuiden), inclusief oprit Barendrecht dicht. Beide afsluitingen houden verband met onderhoud.
In verband met overgang op een nieuwe energievoorziening is de tunnel, inclusief oprit Barendrecht en oprit Oud-Beijerland, dicht in beide rijrichtingen in de nacht van:
vrijdag 14 oktober op zaterdag 15 oktober van middernacht tot 8 uur en van zaterdag 15 oktober op zondag 16 oktober van middernacht uur tot 9 uur

Vogelexcursie in Waalbos

HEERJANSDAM - Zondag 9 oktober organiseert Stichting Natuurbeheer Waalbos een vogelexcursie in het Waalbos. Er wordt een wandeling gemaakt van twee uur waarbij de deelnemers kijken naar alle vogels die ze tegen komen. De excursie start om 14 uur vanaf het parkeerterrein aan de Waalweg, achter het parkeerterrein van Ross Lovell. Deelname is gratis, donatie welkom. Aanmelden via
info@onswaalbos.nl .