Onnodig verlies Heerjansdam

HEERJANSDAM - Heerjansdam speelde zaterdag uit tegen XerxesDZB en verloor (onnodig) met 2-0. En dat was maar weer eens het bewijs dat een ploeg die veel balbezit heeft (Heerjansdam dus) niet per se gaat winnen. Het is vooral wat je er mee doet en hebt dan ook nog wat geluk nodig.
De eerste goede aanval van de thuisclub leverde direct een doelpunt op, al was daar wel een strafschop voor nodig. In de 39e minuut tikte Robin Mourik Davy van der Biessen aan in het strafschopgebied en Sjacco Meijer scoorde 1-0.
Een minuut na de rust tikte invaller Milan van den Berg de bal van dichtbij tegen de paal. Aan de andere kant zag van den Berg zijn schot gestopt worden door Hagendijk. Heerjansdam werd wat slordiger aan de bal, zeker na de 2-0 die in de 75e minuut viel, na een ‘zondagsschot' van Raoul Gangadin. Heerjansdam wilde er daarna nog wel wat van maken, maar scoorde niet meer.