Smitshoek en Capelle gelijk

BARENDRECHT - Smitshoek speelde zaterdag een regio derby in en tegen Capelle. In een slordige wedstrijd, die meer spannend dan goed was, werd er niet gescoord. De 0-0 was een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen.


Sportcafé met Mario Booij

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 6 oktober, tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in het programma Sportcafé Mario Booij, voorzitter van de commissie technische zaken van KV Vitesse. Met veel passie en energie probeert hij samen met de andere commissie leden de vereniging sportief naar een hogen niveau te tillen.
Aan de telefoon Renate van der Linden met het laatste nieuws over de halve marathon van Barendrecht, die 15 en 16 oktober wordt gehouden.
Sportcafé wordt uitgezonden door Exxact Barendrecht.


Wandelen op woensdag (1)

BARENDRECHT - Op woensdag 12 oktober is er een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars. De start is om 9 uur vanaf Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De wandeling is door de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand is ongeveer 10 tot 12 kilometer. Het tempo en de te lopen afstand wordt afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Onderweg wordt een pauze ingelast. De wandeling duurt tot ongeveer 12 uur.


Wandelen op woensdag (2)

BARENDRECHT – Sportief wandelen Barendrecht (stichtingSPAL) wandelt wekelijks op woensdag vanaf Waterpoort. Er wordt gewandeld van 19 tot 20.30 uur. De wandelingen zijn 7 a 8 kilometer lang. Een reflecterend vestje of lampje verplicht.  
www.sportbalans.nl


Badminton voor 50-plus

BARENDRECHT - Badminton Vijftigplussers van Barendrecht en Omgeving, gaan weer starten met een nieuw seizoen in Sporthal Waterpoort, op donderdag van 16.30 tot 17.30 uur, uitgezonderd de feestdagen. De kosten per jaar worden gedeeld door de spelers. Wie belangstelling heeft, is welkom om een keer te komen kijken. Meer informatie via 06-20159096.