INGEZONDEN

‘Positieve en praktische psychologie voor vrouwen’

Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en graag meer achtergrondinformatie wil hebben over het gedrag van mensen, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de nieuwe cursus ‘Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen’. Deze inspirerende cursus, bestaande uit acht bijeenkomsten, start opnieuw op dinsdagochtend 8 november in Barendrecht.

Drs. Maja Jeffkins: “Het is een gezellige maar zeker ook een leerzame cursus waarin je veel inzicht krijgt in het denken en handelen van mensen. Aan de hand van vele herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven, leg ik uit waarom mensen zich gedragen zoals zij doen in verschillende situaties. Natuurlijk geef ik ook tips en inzichten vanuit de psychologie om hier prettig en positief op te kunnen reageren. Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig.”
Een cursiste vertelt: “De cursussen die Maja geeft, zijn een aanrader om te volgen. Maja vertelt heel duidelijk en boeiend over psychologie. Je leert veel bij haar, maar het is tegelijkertijd ook altijd een gezellige ochtend uit. Ik kom altijd opgewekt thuis na een cursusochtend en de inzichten en tips zijn gemakkelijk toe te passen, zowel thuis als op mijn werk.”

Data: dinsdagochtend 8/11, 22/11, 6/12, 20/12, 10/1, 24/1, 7/2, 7/3.
Tijden: 10.00 tot 12.00 uur.
Locatie: Theater Het Kruispunt, Middenbaan 111, Barendrecht.

Iedereen die zich aanmeldt vóór 25 oktober ontvangt een cadeaubon ter waarde van 20 euro waardoor de vergoeding om deel te nemen 175 euro bedraagt.
Ben je geïnteresseerd? Wij adviseren je tijdig aan te melden om verzekerd te zijn van deelname. Het aantal deelnemers is beperkt omdat wij voldoende ruimte houden tussen de stoelen.
Voor aanmeldingen en meer informatie kijk op: www.praktischepsychologie.nl of bel ons geheel vrijblijvend op: 010-2344554.