Wie vindt het pittige karakter van Goose niet bezwaarlijk?
Wie vindt het pittige karakter van Goose niet bezwaarlijk?

Goose wil vrijheid

Algemeen

Barendrecht - Goose is een van de vele vondelingen die jaarlijks worden opgevangen in De Dierenstee en waar zich nooit meer een eigenaar voor meldt.
Dat geldt ook voor Goose, een leuke maar vooral pittige kater van een jaar oud. Goose heeft waarschijnlijk wel een baas gehad, want hij is duidelijk aan mensen gewend, maar tegelijkertijd lijkt het of hij een stukje socialisatie heeft gemist.
Misschien is Goose te vroeg gescheiden van zijn moeder. Hij kent in ieder geval zijn grenzen niet altijd en kan flink uitvallen. Soms uit speelsheid, soms omdat iets hem gewoon niet zit. Daarbij is Goose erg ondernemend en brutaal. Hij is nergens bang voor en kan een hele buurt op stelten zetten. Dit alles maakt Goose niet geschikt om in een ‘normale’ thuissituatie in een woonwijk geplaatst te worden.
Voor hem wordt eerder gedacht aan een plek waar hij alle vrijheid heeft, met bijvoorbeeld veel natuur in de nabijheid waar hij zijn energie kwijt kan en geen mensen en andere dieren tot last kan zijn.
Toch is Goose absoluut geen schuwe of wilde kat die niets van mensen moet hebben, hij vindt de aandacht van mensen juist heel fijn. Het is wel een vereiste dat hij ‘s nachts binnenshuis een warme slaapplek heeft en voldoende aandacht krijgt.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp
Bel 0186 - 655 150 of Email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl