(MBR Fotografie/R.E. van der Linden)
(MBR Fotografie/R.E. van der Linden) Foto: MBR Fotografie R E v/d Linden

Vitesse sluit eerste helft veld af in mineur

BARENDRECHT - Afgelopen zaterdag mocht de Vitesse selectie de eerste helft van het veldseizoen afsluiten tegen Merwede. Vaak lastige potjes, getuige ook de nipte overwinning van 2 en de nederlaag van 1 eerder dit seizoen.

Vitesse 2 leed nu een 14-15 nederlaag en gaat daarmee wel als nummer 1 de zaal in. Vitesse 1 stond helaas een niet veel betere middag te wachten. De ploeg van Niels Molendijk en Nathan van Helden begon hetzelfde als 2 met het stuivertje wisselen. Maar de velddoelpunten waren schaars. Slechts 5 velddoelpunten zouden de Barendrechters maken. Aan de kansen lag het niet, zeker ten opzichte van eerder dit seizoen waren dit er zelfs meer dan de tegenstanders. Maar door de spaarzame goals kon de ploeg uit Sliedrecht langzaam maar zeker uitlopen tot een gat van maar liefst 6 goals na rust.
Nagegeven moet worden dat Vitesse bleef doorknokken en hard werken voor de goals. Maar helaas werd het harde werken maar af een toe beloond. Een afgetekende 13-19 nederlaag was het gevolg.

Vitesse sluit de eerste helft veld daarmee af als 6e in de eerste klasse, maar slechts twee punten achter de nummer 1. Kortom, de kaarten zijn nog niet geschud in deze poule. Nu wacht de zaalcompetitie in de Bongerdhal.