Heerjansdam en Nieuw Lekkerland scoren niet

HEERJANSDAM – Heerjansdam speelde zaterdag 29 oktober op de Molenwei tegen Nieuw Lekkerland. Het werd een slechte wedstrijd, met weinig hoogtepunten en geen doelpunten: 0-0 dus.

Heerjansdam startte nog wel aardig, al moest keeper Yoël van Dalen van de thuisclub het eerst in actie komen, na een harde vrije trap van Wim de Jong. Daarna een tegenvaller bij Heerjansdam na een half uur spelen, toen Luke Homan geblesseerd moest uitvallen, Shedwin Martina verving de middenvelder, en dat betekende een paar omzettingen. In de 39e minuut voor de Dammers, Ronald Ouwens bereikte Gert-Jan Plaizier met een omhaal en die schoot in kansrijke positie de bal naast het doel van keeper Rik de Vries.

En direct na de rust leek Ouwens zelf te gaan scoren, maar die raakte de bal helemaal verkeerd of helemaal niet. Daarna voerden de gasten de druk wat op en Tim van der Zee stuitte vlak voor het doel op Jarno Visser, keeper van Dalen. Het niveau werd in de slotfase niet beter en er was nog één kans te noteren voor Nieuw Lekkerland. Niels Brekelmans schoot uit de draai rakelings over het doel van Van Dalen. En Heerjansdam slaagde er niet om een goed lopende aanval op te zetten en was de 0-0 eindstand eigenlijk een logisch gevolg.

Zaterdag 5 november speelt Heerjansdam uit tegen SVOD ’22. Aanvang 14.30 uur.

Taveri verliest van hekkensluiter

REGIO - De tafeltennissers van Taveri hebben vrijdagavond in Wateringen de tweede nederlaag van het seizoen geleden. Tegen hekkensluiter Salamanders werd met het kleinst mogelijke verschil van 6-4 verloren. De thuisclub draait normaliter moeiteloos mee in de bovenste regionen van de hoofdklasse maar is door personele problemen op de laatste plaats beland. Tegen de formatie uit Ridderkerk kon het voor het eerst in deze competitie in de sterkste formatie aantreden.
Ondanks de nederlaag steeg HBM/Taveri naar de derde plaats op de ranglijst en is zelfs de tweede plaats nog steeds in het vizier.