Jeugdorkesten geven uitwisselingsconcert

BARENDRECHT - De jeugdorkesten van Harmonievereniging Barendrecht en de Bazuin uit Oud-Beijerland geven op vrijdagavond 11 november uitwisselingsconcert.
Na drie maanden repeteren aan een nieuw repertoire, gaat de jeugd van beide muziekverenigingen het publiek vermaken met een avondvullend optreden. Voor de pauze treden het LeerlingenOrkest en het JeugdOrkest van Barendrecht op. Er is gekozen voor een repertoire waarbij een aantal jeugdleden mag soleren: Sky Hordijk op de trompet bij het muziekstuk Flight of the Mosquito, Quinty Kuiper op de tenorsax bij de Ed Sheeran Medley en Els Hordijk met Roos van den Brom in Ambulance Boogie. Beide jeugdorkesten zullen ook de Avond 4 Daagse mars spelen.
Het leerlingenorkest van de Bazuin treedt na de pauze op. Ook zij hebben onder leiding van Julian van der Linden hard gewerkt aan een nieuw programma. Als slotstuk van de avond, zullen de drie orkesten tezamen African Alleluia uitvoeren.
Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Toegang is 3 euro voor een volwassenen en 2 euro voor een kind onder de 18 jaar. Het concert wordt gegeven in  ’t Trefpunt aan de Dr. Kuyperstraat 4.


Kids Disco in Blok0180

BARENDRECHT – In Blok0180 aan de Haarspitwei 9 wordt vrijdag 4 november weer een Kids Disco gehouden.  De zaal is open om 19 uur en het laatste nummer wordt gedraaid om 22 uur. Toegangsprijs is 7 euro per persoon. Vooraf aanmelden is niet meer nodig. De vorige Kids Disco trok meer dan honderd bezoekers.
 www.jacquesdancepassion.nl 


Social media

Volg De Schakel ook via Facebook en Instagram:
@deschakelbarendrecht