Wie heeft er een plek waar Wodan overladen wordt met aandacht?
Wie heeft er een plek waar Wodan overladen wordt met aandacht?

Wodan wil een thuis

Algemeen

BARENDRECHT – De twee jaar oude Amerikaanse Staffordshireterriër, Wodan, kwam als vondeling De Dierenstee binnen, maar wel is bekend dat hij is door zijn laatste baas niet goed is behandeld.

Dat heeft duidelijk zijn sporen nagelaten, want met sommige mannen heeft Wodan moeite. Met veel geduld, zal Wodan na een tijdje doorhebben dat men het beste met hem voor hebt, in tegenstelling tot zijn vorige eigenaar.
Vrouwen vertrouwt Wodan gelukkig wel en die zien een lieve hond. Wodan vindt het heerlijk om te knuffelen en is heel aanhankelijk, maar dat laatste heeft ook een beetje te maken met zijn verlatingsangst. Wodan heeft meerdere bazen gehad en is, terecht, bang dat hij opnieuw verlaten wordt. Het alleen thuis blijven moet daarom langzaam opgebouwd worden.

Aan de lijn loopt Wodan over het algemeen goed mee en als hij trekt, is hij onder appel goed te corrigeren. Wodan houdt van wandelen en vindt het ook heel leuk om recreatief te speuren. Wodan heeft eerder met andere honden samengewoond, maar hij reageert nu vrij fel op soortgenoten. Wodan wordt daarom niet bij een andere hond geplaatst, ook omdat hij een plek verdient waar hij tot rust kan komen en alle aandacht voor hem is. Hij wacht inmiddels al bijna een half jaar op een nieuw thuis.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp
Bel 0186 - 655 150 of Email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl