Levien de Kan en Leo van Gelder.
Levien de Kan en Leo van Gelder.

Concert Petrus Band in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 15 november zijn Levien de Kam en Leo van Gelder te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. 

Levien en Leo zijn beiden actief in de werkgroep die op zaterdag 3 december het concert van de Petrus Band in de Bethelkerk organiseert. Het concert van de Petrus Band is onderdeel van Zingen in de Kerk van de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Tijdens de concertavond wordt een collecte gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de Oekraïense vluchtelingen.

In deze radio uitzending wordt met Levien en Leo gekeken naar het programma en het collectedoel van deze avond. Met Frank van Essen, muzikant van de Petrus Band, wordt gekeken naar de Petrus Band en de muziek die voor 3 december op het programma staat. In deze radio uitzending is ook muziek van de Petrus Band te beluisteren.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, kanaal 924 op de kabel of via internet op www.exxact.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht of het na beluisteren van een uitzending zie: www.hartvoorbarendrecht.nl