CAV Energie in Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond (donderdag 10 november) tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in zijn programma Sportcafé: het vrouwen- en mannenteam van C.A.V. Energie.
Beide teams bewerkstelligden 11 september op sportpark de Bongerd de promotie naar de eerste divisie van de atletiekcompetitie. Jos gaat in de studio met drie betrokkenen te weten Lindsey Faken, Patty Burgman en Lars Boertien, napraten over dit historisch feit.
De techniek is in handen van Hans van Hengel.
Sportcafé is iedere donderdag tussen 19 en 20 uur te horen op Exxact Barendrecht.


Vossenjacht bij Barrhopoort

BARENDRECHT - Op zondag 13 november start een nieuw vossenjachtseizoen georganiseerd door toerfietsclub en wielervereniging Barrhopoort.

Op twaalf zondagen worden de deelnemers om 10 uur vanaf het clubhuis weggeschoten voor een rit over 40 tot 60 kilometer, deels over onverhard terrein.
De route wordt aangegeven door middel van lintjes aan bomen, lantaarnpalen en hekjes. Punten kunnen gescoord worden door onderweg een blokje in één van de controle emmers te gooien en op het eind zo snel mogelijk je ring in de vos te deponeren.
De vossenjacht is een perfecte manier om je conditie ook in de winter op peil te houden en een stok achter de deur om bij de wat guurdere dagen op de fiets te stappen.
De vossenjacht is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-leden, voor jong en oud. Er is wel een fiets voor nodig die tegen een stootje kan en waar je mee het terrein in kan. Een helm is verplicht.

Het clubhuis van TC Barrhopoort staat aan de Zuider Carnisseweg 103 op Sportpark de Doorbraak. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur, de start is om 10 uur. Deelname kost voor leden 1 euro, voor niet-leden 2 euro.
Er is in de winter op zondag om 10 uur ook de wekelijkse clubrit.
www.barrhopoort.nl


Wederom verlies voor Taveri

REGIO - De tafeltennissers van HBM Dakbedekking/Taveri hebben afgelopen vrijdagavond in Melissant een tweede nederlaag op rij tegen een laagvlieger geleden. Tegen de Treffers werd met het kleinst mogelijke verschil van 6-4 verloren.