Disco in zwembad

BARENDRECHT – Het Inge de Bruijn Zwembad organiseert enkele keren per seizoen op de vrijdagavond een zwemdisco. Er is weer een disco op vrijdag 25 november van 19 uur tot 21 uur. Het is speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar in het bezit van minimaal een A-diploma. Deze avond gaan de discolampen aan en klinken de nieuwste hits uit de speakers. De kinderen kunnen dansen met vriendjes, zwemmen in het verwarmde recreatiebad of swingend van de glijbaan gaan.
Tijdens de zwemdisco is het ook mogelijk een verjaardagsfeestje te vieren.
Vanwege de grote belangstelling voor deze avonden en het beperkt aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk.
ingedebruijnzwembad.nl 

Vergadering Oranjevereniging

HEERJANSDAM - Oranjevereniging Heerjansdam houdt op 24 november de algemene ledenvergadering. Deze begint om 20 uur in de zaal van het Dorpshuis, ingang kerkplein.
Tijdens de vergadering wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en legt het bestuur hierover financiële verantwoording af. Ook wordt het voorlopige programma voor volgend jaar bekendgemaakt. De leden kunnen ook meepraten en -denken over de invulling van Koningsdag 2023.
Om de voorbereidingen goed te laten verlopen, wordt de leden gevraagd om zich vooraf aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar bestuur@ovheerjansdam.nl.

Voedselbank

Wie maandelijks tekort komt voor eten en drinken, kan contact opnemen met de voedselbank.
Kijk voor de voorwaarden en verdere informatie op: www.voedselbankbarendrecht.nl