Lekker in beweging tijdens de sport en spelmiddagen.
Lekker in beweging tijdens de sport en spelmiddagen. Foto:

In beweging tijdens de sport en spelmiddagen

BARENDRECHT – Elke woensdag en donderdag houdt KijkopWelzijn een ‘Sport en Spelmiddagen’. Iedereen uit groep drie tot en met acht kan gratis meedoen aan actieve spelletjes zoals trefbal, paaltjesvoetbal, tien tellen in de rimboe en nog veel meer.

“Wij organiseren deze Sport & Spelmiddagen omdat we het belangrijk vinden dat iedereen, van jong tot oud, dagelijks voldoende beweegt. Bewegen is niet alleen goed voor het lichaam, maar helpt ook te ontspannen en ontladen. We zien dat kinderen die regelmatig bewegen een betere concentratie hebben, lekkerder in hun vel zitten en een beter uithoudingsvermogen hebben. En daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk.”, zeg Buurtsportcoach Nine Roman.

Aanmelden is niet nodig. De activiteiten worden geleid door de buurtsportcoaches van KijkopWelzijn. Het team bestaat uit Jeffrey van Veen, Nine Roman en Martijn van der Wel.

Sport & Spel vindt, met uitzondering van de schoolvakanties, plaats op, elke woensdag van 14.30 tot 15.30 uur in sportzaal Vrijenburg, Hertenburg 32. En elke donderdag van 15 tot 16 uur in de Kruidentuin, Kruidentuin 6 A.