'Vertier op Schier'

BARENDRECHT - Op zaterdag 5 november ging de komische thriller ‘Vertier op Schier’ in première bij toneelvereniging Barendrecht, in een volle zaal van Het Kruispunt. Een verslag staat op www.deschakelbarendrecht.nl .
De volgende voorstelling is op 15 april 2023.

Sky Hordijk blokfluitdocent

BARENDRECHT – Sky Hordijk is gestart als tweede blokfluitdocent bij Harmonievereniging Barendrecht. Sky is een  zeer muzikale jongen die bij meerdere groepen binnen de vereniging meespeelt op verschillende instrumenten.  Hij wil na zijn middelbare school naar het conservatorium.
Sky Hordijk zal vanaf maandag 21 november op diverse dagen les gaan geven. Ter introductie biedt de vereniging vier proeflessen inclusief lesboek en blokfluit aan voor 20 euro. www.
harmoniebarendrecht.nl 

Blazersklas

HEERJANSDAM - Op maandag 14 november start EMM met een blazersklas. In tien lessen leren kinderen uit de bovenbouw van de basisschool spelen op een cornet, trompet of bugel. Meer informatie via Trude Groeneveld, 06-43171549 of secretaris@emm-heerjansdam.nl. Aanmelden kan ook via dit emailadres. De blazersklas  kost 50 euro voor tien lessen. De lessen zijn op maandag van 16.30 tot 17.15 uur in Sporthal Den Dam.

Talent avond 

BARENDRECHT - Op donderdag 17 november is het bij CultuurLocaal weer Talent Concertant. Dit is een voorspeelavond voor de gevorderde en meer getalenteerde leerlingen. Het concert is in De Baerne, Buitenlandse Baan 1 en duurt van 19 tot 20.30 uur. Toegang gratis.
www.cultuurlocaal.nl

Klaverjassen

BARENDRECHT - Elke woensdag vanaf 16 november van 19 tot 21 uur, is er klaverjassen in het Inge de Bruijn Zwembad. Deelname is gratis.
ingedebruijnzwembad.nl