Het duo Rover en Messi van zeven en vijf maanden oud.
Het duo Rover en Messi van zeven en vijf maanden oud.

Voor altijd samen

Algemeen

BARENDRECHT - Sinds dit voorjaar heeft De Dierenstee al meer dan dertig nestjes kitten opgevangen. En nog steeds wachten er jonge katertjes en poesjes in de opvang op een nieuw thuis. Er is altijd veel interesse voor de jongste bewoners, maar er is minder animo voor kitten die iets ouder zijn.

Dat is bijvoorbeeld goed te merken bij het duo Rover en Messi van zeven en vijf maanden oud. Ze kwamen, beiden als vondeling, afzonderlijk van elkaar de opvang binnen.
De mannen verschillen qua karakter best van elkaar. Toch hebben ze vriendschap met elkaar gesloten en wordt er voor hen samen een fijn thuis gezocht. Helaas is er voor dit leuke duo nog weinig interesse, waarschijnlijk omdat ze al iets ouder zijn.

Rover is de zwarte kater. Hij is heel speels, nieuwsgierig en ondernemend. Rover is overal waar mensen zijn, waar hij denkt dat het gezellig is en waar gekroeld wordt.
Cyperse kater Messi is vrij schuw en schrikachtig en vindt het contact met mensen nog iets te spannend. Hij heeft steun aan zijn vriend Rover die met zijn sociale en onbevangen gedrag het goede voorbeeld geeft.

Daarom is het belangrijk dat de mannen samen worden geadopteerd. Eenmaal bij zijn nieuwe baas zal Messi zich na verloop van tijd vast meer op zijn gemak gaan voelen en met de hulp van Rover kan Messi gaan uitgroeien tot een sociaal en aanhankelijk huisgenootje.
Wie heeft er een gezellig thuis voor dit leuke duo waar Messi de tijd krijgt om te wennen en Rover zijn energie kwijt kan?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 - 655 150
Email: info@dierenstee.nl
www.dierenstee.nl