Sint op de Middenbaan

BARENDRECHT - Sinterklaas en een aantal pieten bezoeken zaterdag 19 november de Middenbaan. Ze zijn daar te vinden van 14 tot 16 uur.

Sint kleurplaat in Het Kruispunt

BARENDRECHT - Kinderen kunnen een knutselkleurplaat ophalen in Het Kruispunt. Zij kunnen hiervan hun eigen schoentje knutselen en bij de open haard in Het Kruispunt zetten.
Tussen 30 november en 3 december stopt de Sint een cadeautje in de schoen. Het mooist geknutselde schoentje ontvangt tevens ook een leuk verrassingspakketje.
De knutselkleurplaat is op te halen in Het Kruispunt, ’t Plein en diverse winkeliers op de Middenbaan. Ook is de kleurplaat te downloaden via www.hetkruispunt.nl/sintschoen.

Harmonie verkoopt
speculaas

BARENDRECHT - Net als in voorgaande jaren houdt Harmonievereniging Barendrecht ook dit jaar weer haar grote speculaasactie. De poppen kosten 6 euro per stuk en wegen 500 gram. Met de opbrengst kan de vereniging kosten en bate in balans houden.
Ieder lid is in de gelegenheid om minimaal 1 doos met 12 poppen mee naar huis te nemen en die in familie en/of vriendenkring of in de eigen straat te verkopen. Een bestelling doen kan ook. Mail dan naar speculaas@harmoniebarendrecht.nl dan wordt er contact opgenomen. Ook grote bestellingen kunnen naar dit naar mailadres worden gestuurd.
In het Trefpunt kunnen kopers iedere avond langs komen. Daar zijn altijd mensen aanwezig die u die poppen kunnen leveren. www.
harmoniebarendrecht.nl