Kerst Koppelklaverjassen

BARENDRECHT – BVV Barendrecht houdt een Kerst Koppelklaverjas middag met rad van fortuin in de pauze en na afloop. Het wordt gehouden op Sportpark de Bongerd op zaterdag 17 december, aanvang 13 uur. Inschrijving is vanaf 12.30 uur en is 4 euro per persoon.
Bel voor informatie of inschrijving naar Joop Ewijk (06- 81841882) of Rinus Mak (06-45038761).


Podcast in Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond, donderdag 17 november, tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in Sportcafé op Exxact Barendrecht: Leo van der Pol en Martijn Kooij van KV Vitesse.
Zij zijn de mannen achter de podcast uitzendingen van KV Vitesse. Begin september was de eerste aflevering en vorige week volgde de tweede. Jos heeft Leon en Martijn uitgenodigd voor een ‘kijkje’ achter de schermen van de podcast.
Verder ook de stand van zaken in de diverse competities van de Barendrechtse sportverenigingen in het “overzicht”.
De techniek is in handen van Ray van der Meer.


Wandelen op woensdag 

BARENDRECHT – Op woensdagmorgen 23 november kan iedereen meedoen aan een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars. De start is om 9 uur vanaf de Waterpoort aan het Middeldijkerplein. De wandeling gaat door de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand is ongeveer tien à twaalf kilometer. Het tempo en de te lopen afstand wordt afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Onderweg wordt een pauze ingelast om een consumptie te gebruiken. De wandeling duurt tot rond 12 uur.  


Remise voor Taveri

REGIO - Na twee opeenvolgende nederlagen hebben de tafeltennissers vanTaveri een zwaarbevochten gelijkspel behaald in de thuiswedstrijd tegen middenmoter Docos.
Patrick Weijers verkeert in bloedvorm en zette de formatie uit Ridderkerk op het goede spoor. Ook in het dubbelspel samen met Robert Beenes was hij succesvol en behield het duo de ongeslagen status in dit seizoen. In het enkelspel bleef Beenes echter met lege handen. Hans Stapels stelde in de slotwedstrijd van de avond met zijn enige zege de remise voor de thuisclub veilig.