Cursus Grip & Glans

BARENDRECHT - Soms is het lastig een positieve kijk op het leven te behouden. Door bijvoorbeeld een verhuizing, het verlies van een dierbare of door ziekte. Voor wie positiviteit in het leven wil terugvinden én vasthouden, is de cursus Grip & Glans van KijkopWelzijn een aanrader.
In deze cursus gaan de (maximaal acht) deelnemers met elkaar aan het werk. Op zoek naar nieuwe mogelijkheden en bezigheden voor een prettige invulling van hun tijd. Ze leren nieuwe vaardigheden om bijvoorbeeld de kennissenkring uit te breiden en om datgene wat ze al die tijd al wilden doen niet langer uit te stellen. De deelnemers gaan aan de slag met de GLANS-schijf van vijf: Positief zijn en blijven, Initiatief nemen, Vriendschap, Doelen stellen en bereiken, Persoonlijke sterke punten ontdekken en uitbouwen.
De cursus bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van twee en een half uur. De kosten zijn 25 euro. Een werkmap is hierbij inbegrepen. Tijdens de cursus is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen en vaardigheden met elkaar te oefenen.
Grip & Glans duurt van 18 januari tot 22 februari, met een terugkombijeenkomst na drie maanden. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag van 9.30 tot 12 uur in Wijkruimte Vrijenburg. Wie interesse heeft of meer informatie wil, kan dit laten weten via wenv@kijkopwelzijn.nl (onder vermelding van de contactgegevens), waarna KijkopWelzijn contact opneemt. Bij voldoende deelnemers worden de cursusdata ingepland en wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.