Goedzakaktie 2022, óók een sintcadeau voor de armste gezinnen

BARENDRECHT - In 2020 organiseerde Delta NVM Makelaars voor het eerst de Goedzakactie en met groot succes. Er werden veel cadeaus verzameld voor kinderen uit de armste gezinnen in Barendrecht en Ridderkerk. En misschien is dit de nood dit jaar nog wel groter.

Er zijn steeds meer gezinnen die niet meer kunnen rondkomen en feestjes, uitjes en extraatjes moeten schrappen. In samenwerking met Stichting Present Barendrecht en Stichting Present Ridderkerk wil het team van Delta NVM Makelaars ervoor zorgen dat het Sinterklaasfeest niet hoeft worden overgeslagen.

Op 10 november is de Goedzakactie van start gegaan. Er wordt met veel enthousiasme gereageerd en dagelijks worden er cadeaus afgegeven. Puzzels, kleurboeken, stiften, boekjes, het is fantastisch om te zien dat er vanuit alle kanten wordt meegeleefd. Het zijn veel gezinnen en dus zijn er ook veel cadeaus nodig, zodat er meer dan 200 kindjes óók een geweldig sinterklaasfeest mogen beleven.
Er worden nieuwe cadeaus gevraagd voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar die niet ingepakt zijn. Deze worden vervolgens gesorteerd en daarna in samenwerking met Stichting de Overburen ingepakt.

Inleveren kan tot 25 november op één van de kantoren van Delta NVM makelaars (Verlengde Kerkweg 5, Ridderkerk of Achterom 60, Barendrecht). Dit kan iedere werkdag tussen 8.45 en 17.15 uur. Wie inspiratie nodig heeft voor cadeaus kijkt op: www.deltamakelaars.nl/sintactie-2022. Met vragen kan men terecht bij het team van Delta NVM Makelaars.


Elvin Post signeert ‘Breekpunt’

BARENDRECHT - Thrillerauteur Elvin Post komt naar de ReadShop Barendrecht om zijn nieuwe boek Breekpunt te promoten. Post signeert zaterdag 19 november tussen 13 en 14 uur zijn dan net verschenen thriller op de Middenbaan 82. Breekpunt kost 21,99 euro.