Avond met Oekraïners

BARENDRECHT – In Barendrecht wonen 120 Oekraïense vluchtelingen. Een deel van het spreekt Engels. Wie deze mensen wil ontmoeten, is vandaag, donderdag 24 november, van 19.30 tot 21.30 uur welkom in het Oekraïens ontmoetingscentrum. Dat is gevestigd in Het Trefpunt (eerste verdieping) aan de dr. Kuyperstraat 4. 

Pepernotenconcert in Het Kruispunt 

BARENDRECHT - Met Het Pepernotenconcert komt iedereen zeker in Sinterklaas-stemming. Het Pepernotenpopconcert is een ochtend vol muzikale cadeautjes, stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters.
Het Pepernotenconcert (voor 3 jaar en ouder) is te zien op zaterdag 3 december, 11 uur.
Meer informatie en kaarten www.
theaterhetkruispunt.nl/pepernotenconcert .  

Kijken naar ‘Het diner’ 

BARENDRECHT - Vrijdag 25 november om 20 uur is in Carnisse Haven de film ‘Het diner’ te zien. Dit is een verfilming van het gelijknamige en beroemde boek van Herman Koch, waarmee hij de NS Publieksprijs 2009 won.
Na de film is er gelegenheid om onder het genot van een drankje, met elkaar na te praten over de vraagstukken die de film oproept.
Kerkelijk centrum Carnisse Haven is te vinden op de Noordersingel 30. De toegang is gratis, als bijdrage in de kosten is er een collecte bij de uitgang.

Social media

Volg het nieuws van De Schakel ook via Facebook en Instagram:
@deschakelbarendrecht