Smitshoek speelde thuis tegen Achilles Veen.
Smitshoek speelde thuis tegen Achilles Veen. Foto:

Smitshoek in de tweede helft langs Achilles Veen

BARENDRECHT - Smitshoek heeft zich in de top van de 4e divisie gevestigd. Op een koud Sportpark Smitshoek werd met 2-1 gewonnen van Achilles Veen.
Smitshoek begint goed aan het duel. In de eerste twintig minuten slaat de thuisclub de klok en wordt Veen achter de bal gestuurd. Dit overwicht levert enkele schoten op via Bobby Vos en Luc Delmee, maar doelman Rick van der Leest kan redden. Een goede aanval over rechts eindigt via Van den Oever en Delmee voor de voeten van Urban, maar zijn inzet wordt nog getoucheerd en hiermee is de openingstreffer van de baan. Nadat het eerste wapenfeit namens de gasten via middenvelder Glenn Kools naast gaat, slaat de klad erin bij Smitshoek. Uit een slordig weggegeven hoekschop komt de bal tegen het been van Peter Verhoeve en tot ontsteltenis van de verdediger vliegt de bal in zijn eigen doel, 0-1.
In de tweede helft tapt Smitshoek weer uit hetzelfde vaatje als in de openingsfase van de wedstrijd en worden de gasten uit Veen teruggedrongen op eigen helft. Na een mooie aanval in de 53e minuut legt Luc Delmee de bal terug op Joey Kleijn en hij haalt vanuit de tweede lijn genadeloos uit, 1-1. Drie minuten later is het een nieuwe aanval waarbij de bal voor de voeten komt van rechtsback Damian van den Oever. Hij schiet van z'n twintig meter de bal strak tegendraads in het zijnet, 2-1.