Trainen op de baan van Energie.
Trainen op de baan van Energie. Foto:

Begeleid hardlopen bij C.A.V. Energie

BARENDRECHT - Atletiekvereniging C.A.V. Energie pakt komend jaar groot uit met een aantal trainingstrajecten voor de individuele loper of beginnende loper die onder begeleiding beter wil leren hardlopen.

Zo start op 7 januari 2023 weer de populaire cursus Start4Energie. Twee maal per jaar start een groep beginnende hardlopers, die in 14 weken tijd 5 kilometer aan één stuk leren lopen. Deze aanpak zorgt voor een kleinere kans op blessures en lang loopplezier na de cursus.
Voor atleten die al 5 kilometer aan één stuk kunnen lopen heeft C.A.V. de groep Energie4Tien. Deze groep heeft als doelstelling om een goede 10 km te kunnen lopen. Niet leden kunnen vanaf 1 januari tot en met 16 april 2023 tijdelijk lid worden om zich voor te bereiden op de kwart marathon tijdens de Marathon van Rotterdam op 16 april 2023.

Lopers die minimaal 21 kilometer kunnen lopen, kunnen gebruik maken van een aanbod in dezelfde periode om geheel begeleid naar de Rotterdam marathon toe te werken. Zes gratis marathon trainingslopen oplopend van 23 tot 35 kilometer maken deel uit van het programma.

De inschrijving voor deze trajecten is inmiddels geopend.

Zo probeert C.A.V. Energie zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het lopen op zijn/haar eigen niveau en kunnen.

Informatie
Meer informatie en inschrijven kan men terecht op de website van de vereniging:
www.cavenergie.nl