Tweede Filmweek bij Café Clementine

BARENDRECHT – Bij Café Clementine kan iedereen in december weer een week lang genieten van mooie films. Dit keer niet in de openlucht, maar knus binnen in de fruithal direct naast Café Clementine. Uiteraard wordt de hal sfeervol in warme kerststijl ingericht met een gezellige bar waar allerlei lekkers wordt geschonken. Het wordt een echte wintereditie die plaatsvindt van 14 tot en met 17 december.
Afgelopen zomer werd de eerste editie van Clementine Buitenbioscoop een groot succes. Alle edities waren snel uitverkocht en velen grepen naast een kaartje.
Dat er ook een wintereditie zou komen, stond hierna snel vast. De fruithal naast Café Clementine op het terrein van Verse Grond, is voor de winterversie de perfecte plek.
Deze keer is het filmaanbod afgestemd op de decembermaand: van kerstfilms tot oude klassiekers. Om het avondje uit helemaal compleet te maken is het mogelijk een tafel te reserveren bij Café Clementine. Er is een filmweek menu dat door chef-kok Pascal Martens is samengesteld.
De zaal is open vanaf 19 uur en de film start om 19.30 uur. Tickets zijn te bestellen via versegrond.nl/
binnenbioscoop .
Het programma:

Woensdag 14 december: Tomorrow
Hoe zal de wereld van morgen eruitzien nadat een studie heeft uitgewezen dat een deel van de mensheid zal verdwijnen na 2100? Een hoopvolle blik in de toekomst.

Donderdag 15 december: Big Fish
De vader van Will vertelde altijd sprookjesachtige verhalen. Waren dit feiten of was het allemaal fictie? Will gaat terug want hij wil nu z’n echte vader leren kennen.

Vrijdag 16 december: Green Book
Tony gaat als chauffeur rijden voor een bekende pianist. Ondanks de verschillen ontstaat er een band tussen de twee.

Zaterdag 17 december: Wiplala
De zevenjarige Johannes vindt in de keukenkast een klein mannetje dat Wiplala heet en kan toveren. Aanvang 15 uur.

Zaterdag 17 december: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumledore
Professor Dumbledore wil samen met tovenaars en heksen de duistere tovenaar Grindelwald stoppen.