Klaverjassen op De Bongerd

BARENDRECHT - Op zaterdag 17 december zorgt het kantineteam van BVV Barendrecht voor activiteiten op sportpark De Bongerd. De club houdt dan vlak voor de feestdagen nog een gezellige zaterdagmiddag ter afsluiting van het kalenderjaar 2022.

De middag begint met het ‘kerstklaverjassen’, een traditie die al geruime tijd in ere wordt gehouden. De kaarten worden om 13 uur geschud, de inloop is vanaf 12.30 uur. Zowel leden als niet-leden van de BVV zijn welkom om deel te nemen aan het kerstklaverjassen. De organisatie rekent op een deelnemersveld met een mooie mix van jong en oud. Meedoen mag als koppel, maar kan ook individueel, dan wordt u gekoppeld.
Er wordt gespeeld in drie rondes van 16 beurten. Deelnemers hoeven zich niet vooraf aan te melden, maar wie zeker wil zijn van een plekje kan vast contact opnemen met Joop Ewijk (06-81841882) of Rinus Mak (06-45038761).

Na het klaverjastoernooi blijft het op zaterdag 17 december nog lang gezellig in de kantine, die natuurlijk in kerstsferen is aangekleed. In de loop van de middag gaat ook het Rad van Avontuur draaien, waarvoor loten kunnen worden gekocht en mooie prijzen te winnen zijn.


Jongerenproject Blender 

BARENDRECHT - Jongeren die een passie hebben voor podiumkunsten, van dansen houden, een instrument bespelen, goed kunnen schrijven of willen acteren kunnen hun talent ontwikkelen én tonen in het nieuwe jongerenproject Blender. Op vrijdag 9 december wordt er afgetrapt met een groot feest in BLOK0180. Deelname aan het project is gratis. De avond staat in het teken van verschillende performances vanuit allerlei disciplines. Met een hapje, drankje en live optredens wordt er een groot feest van gemaakt.
Onder begeleiding van Taylor Made (een stichting die zich richt op jongeren binnen de podiumkunsten), cultureel gebouw Het Kruispunt en Jongerenwerk Barendrecht worden jongeren acht weken lang begeleid tot het maken van hun eigen podiumcollage.

Jongeren vanaf 14 jaar zijn van harte welkom om zich aan te melden. Meer informatie is te vinden op www.
jongerenwerkbarendrecht.nl .