Rugzakje gevonden

BARENDRECHT – Saskia Ophuijsen heeft zaterdag een kinderrugzakje gevonden op de hoek van de Harplaan en het Muziekplein. “De eigenaar kan deze bij mij ophalen als ze kunnen zeggen wat er inzit. Eventueel kunnen ze rechtstreeks via Messenger contact opnemen. Het staat ook op de Weggeefhoek en op de groep ‘vrienden voor vrienden Barendrecht’.

Egel Prikkeltje is weer thuis

BARENDRECHT – Egel Prikkeltje zat onder de vliegeneitjes en moest daarvoor naar Egelopvang Papendrecht. Na vier weken hebben buurtbewoners van Buurttuin Kempenaar hem weer opgehaald. Ook Stekeltje, een ander egeltje uit de opvang, krijgt een nieuw thuis in de wijk. De eerste dagen geven buurtkinderen nog wat kattenbrokjes, maar daarna moeten de egeltjes zelf weer voedsel zoeken en zich klaarmaken voor de winter.

Blind date
en eten

BARENDRECHT – Mingle the Single houdt op vrijdag 9 december vanaf 17.30 uur een ‘Blind Daten & Eten’ bij Sruit. Singles van alle leeftijden kunnen zich opgeven om gekoppeld te worden.
De kosten voor deelname zijn er alleen als je gekoppeld bent en die bedragen dan 44,95 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief de match, een voor- en hoofdgerecht, koffie of thee en dessert. Na afloop is er een borrel om ook de andere deelnemers te ontmoeten.
De aanmelding is gratis en sluit op 25 november om 20 uur. Er wordt voor 2 december contact genomen met de singles op waarvoor een match is gevonden.
Aanmelden via www.minglethesingle.nl/
aanmelden 

Disco in zwembad 

BARENDRECHT - Het Inge de Bruijn Zwembad houdt vrijdag 25 november een disco van 19 uur tot 21 uur. Het is speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar in het bezit van minimaal een A-diploma. Reserveren voor deze avond is noodzakelijk.
ingedebruijnzwembad.nl