Opening tweede vestiging KunstCreatief

BARENDRECHT – Op zaterdag 10 december opent wethouder van Cultuur Margo Stolk de tweede vestiging van KunstCreatief (KCB) aan Reuchlinhaven 10.
Ondanks de sobere start in september met nog niet de complete inventaris is de vestiging nu volledig uitgerust voor de huidige cursussen. Met hulp en inzet van het KCB team en de Barendrechtse ondernemers is het een fijne moderne vestiging om te werken, zowel voor de kunstenaars als de cursisten.
Op deze zaterdag kan iedereen tussen 11 en 16 uur binnenlopen om kennis te maken met KCB en de werken te bewonderen van de cursisten die er al les hebben. Manager Inge Flohr merkt dat de omwonende KCB al hebben omarmd en zij zal de wensen en mogelijkheden om deze wijk te voorzien van beeldende educatie meenemen in een mogelijke uitbreiding van het aanbod. Voorlopig is het aanbod in ‘R10’, voor volwassenen en kinderen nog klein, maar zal zeker groeien.

www.kunstcreatief.nl  


Aandacht voor evenementen in Podium Vis

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis op Exxact Barendrecht een podium aan interessante gasten uit Barendrecht en omgeving. Met dinsdag 6 december: Dier Kruid Kracht en Evenementen
Tussen 20 en 21 uur is Corine Poldervaart te gast. Ze is van Eigenaar Dier Kruid Kracht, veterinaire natuurgeneeskunde voor kat, hond en paard. Corine geeft holistisch advies en doet (paarden) coaching en is organisator en spreker bij Healthy Happy Horse Festival. Corine was met haar bedrijf kandidaat voor de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Award in Barendrecht.
Van 21 tot 22 uur is er aandacht voor diverse evenementen die deze maand in Barendrecht georganiseerd worden: Cultureel Café (9 december), WinterFeest Barendrecht (10 december), Top 2000 bij CultuurLocaal (16 december) en Appeltaart concert (17 december).